Lagolago fa'apitoa OEM auaunaga fa'amalama fa'apipi'i

Muamua lava, ou te fia faafetai atu mo le faatagaina o aʻu ma isi e tusi i lalo fesili o le aso, ma e toetoe lava o taimi uma e te lolomiina ai i le lotoifale.Ou te faafetai atu foi i le mamalu o le atunuu mo le lipoti mai o lo tatou nuu.
Na pasia e le Fono Faitulafono a Virginia se pili i le uluai sauniga faapitoa o le umi e le manaomia i le 2020, o se tasi lea o tulafono sili ona valea ma sili ona matautia i le talafaasolopito o Virginia.
O le HB 5058. E fa'asaina lelei le fa'amalosia o nisi o tulafono tau ta'avale, e pei o fa'aletonu moli o ta'avale.O le taimi nei, e le mafai e le sui leoleo ona taofi fa’aletulafono le ave ta’avale ona o le ta’e o le moli o le si’usi’u, male moli taofi, po’o ni isi lava mea faigaluega ua fa’asaina e le tulafono.O le uluai pili na pasia e le Virginia State Assembly e oo lava i le faasaina o le paka ona o le leaga o moli!Ae na toe teuteu e le alii kovana (e tatau lava i le Kovana Northam ona veto atoa) ina ia faataga le paka i le po ona o le faaletonu o moli.E tatau ona tatou faafetai uma!
O le pili e ono aafia ai le saogalemu o tagata lautele i luga o alatele.Ua o mai i fafo taʻavale mataʻutia, ma o lea ua tatau ona mataala avetaavale.
I le 2021, na faia ai e se sui se tulafono taufaaofi e soloia pe suia tele lenei tulafono faavalevalea ma le matautia.O Del Scott Wyatt.Na teena lana pili i le soa komiti.(O se tasi o sui na palota e soloia lenei tulafono faavalevalea o Jason Miares.)
E taua tele le palota.E taua tele le palota, o le mea lena na ou muai palota ai.E le na o le pau lea o le pili valea na pasia e le Richmond Democratic majority.O le HB 5055 e mana'omia ai le ofisa o leoleo (fa'afetai e le o le leoleo) e fa'atuina se komiti iloiloga fa'aletagata e su'esu'e le amio le pulea a leoleo.Ou te ioe lava i lea manatu.E tatau ona tali atu leoleo.Ae peita’i, mo tagata faigaluega ua litaea po’o sa avea muamua ma leoleo o lo’o totoe i tulaga lelei, e leai ni mea e mana’omia e le komiti.Ua mafai nei ona tumu se komiti iloiloga a tagata lautele i tagata tetee i leoleo.
E i ai ni ou popolega e uiga ia Glenn Yankin.Ae ou te manatu na ia aumaia se foliga fou i faiga faaupufai.Ou te manatu sa ia taumafai i le taimi nei e faatumauina se uiga lelei i lana tauvaga.O lea na ou vave palota ai: I lenei palota, o Youngkin o le kovana, o Sears o LG, Miyares o le AG, ma Del. Wyatt.E taua le palota.
Mo se tamai taulaga e manaʻomia vave le faʻaleleia o auala savali, moli auala, pakaga taavale i le taulaga ma lalo o le eleele, o lona itumalo tutotonu pisinisi o loʻo i ai se faasologa o fale faʻapisinisi e le faʻaaogaina, o Ashland i le taimi nei o loʻo i ai le atunuʻu sili ona taugata, tele ma E mafai ona fai atu o le leaga. ua fuafuaina le maota o le aai e ofi ai le sili atu ma le sefulu ma le lua o tagata faigaluega ma a latou tagata faigaluega e leʻi faia se mea e faʻaleleia ai le tulaga i le 20 tausaga.E leai se kamupani e gafa ma mea tau tupe o le a tauaveina sea avega o aitalafu mo nai tagata faigaluega.O le matou hall fou e silia ma le US$8 miliona le tau ma le tau a le tusiata e US$500,000 ua tautino e fausia se “fale lanumeamata”, faapea ai ma se maota fou o le aai ma se nofoaga o le maketi a faifaatoaga.
O lenei fale e tau le lanu meamata ona o lona fausaga fa'avae e fai atoa i le sila.O lenei mea e mafai ona toe faʻaaogaina, ae o le tau o le malosi o lona gaosiga, gaosiga ma le toe faʻaaogaina e sili atu nai lo le faʻaaogaina o fafie.
A aunoa ma le aofia ai o le Virginia Building Code, semanu e mafai ona mamanuina le fausaga ina ia fetaui lelei i taualumaga o lona fausaga laupapa.
Afai e faʻaumatia le fogafale lua mataʻina e ulufale ai ma faʻasitepu tetele e lua ma le tele o tioata tioata faʻasaga i sasaʻe, atonu o le fale atoa e na o le tasi le maualuga, faʻaumatia faasitepu taugata, masonry elevator shafts ma elevators, ma le tele na maua mai le tioata Thermal gable. ma sprinkler system i le taeao.
Se'i vagana ai le vaai mamao, e le'i mafaufauina le leo o le Council Chamber ona o foliga ma le maualuga o le potu na avea ai ma potu faʻalogo, lea na faʻaogaina ai le toe faʻaleleia o le leo nai lo le mamanu faʻalogo.
O le fale lanu meamata e faʻaaogaina le malamalama i matu e faʻaitiitia ai tau moli.E na o le pau lava le malamalama i mātū o lenei fale ua saunia mo le maota fono lea e faia ai le tele o sauniga i le pō.
O le HVAC duct system o loʻo natia atoa i totonu o fale, ma o nei fale e le mafai ona ulufale i totonu o le puipui mafolafola mafolafola i le 14 futu i le ea ma e le mafai ona faʻamamaina.E le mafai ona ou mafaufauina le tele o le pefu o le a faaputuputu i le tele o tausaga.
O fata fugala'au u'amea tetele i fafo o lo'o si'osi'omia fale e fai i le uamea Corten.O nei fale e elea faanatura e maua ai se puipuiga.O le mea e leaga ai, e tu'u sa'o i tafatafa o le ala savali sima ma ua amata ona fa'aleagaina le ala savali.Sa ou fesiligia pe aisea na faaaoga ai masini toto i le taimi muamua, ona o le soonafai ma le taugata, ma sa ou vaai atu e le itiiti ifo ma le lima le aoga o fale, ma e manaomia ai le $1,000 tala i le aso e faapipii ai.Ou te faamoemoe e tauave e le konekarate le tau.Po o le a lava le tulaga, o ipu fugala'au o se fua saogalemu, e pei lava o pou uʻamea o loʻo siomia ai le Faamasinoga Maualuga?E moni, e tatau ona ou fesili atu!
O koluma sima lapopo'a tetele e tuai ona tali atu i teteega a tagatanuu i le mamanu atoa.Ou te masalo pe a na o le 1/10 le tau faʻapipiʻi o le koluma fiberglass masani, o le tau ile koluma e tusa ma le 5,000 US tala, ma o le a sili atu ona manaia, vavalalata.
Na mamanuina e le tusiata se maafaamanatu mo ia lava, nai lo le mafaufauina o fale faʻapipiʻi talafeagai poʻo latou faʻaoga.O le leai o se fua e iloagofie;e lofituina ai mea uma o loo siomia ai.
E le amana'ia e le kesi fa'afeiloa'i lapo'a le fa'asinomaga fa'amanino sa iai i le fale tuai.E laʻititi i le mamanu, ma o ona tagata faʻaoga ua faʻapipiʻiina le avanoa, e pei ona faʻamoemoeina, o lea o le Messy, ae le o le laʻititi.
O le tulaga iloga o le maketi a faifaatoaga matou te folafola atu o…se pakaga!E le'i mafaufauina lona fa'aogaina.E tatau ona ou fesili, ua leai ni tupe?
O loʻo i ai se puipui masonry "teuteu" i luga o Thompson Street.E maualuga tele e nofo i lalo.E leai se aoga vagana ai le tu'uina o se mita eletise.O le isi lea manatu mulimuli.
E mafai lava ona ou faitioina le tuʻuina atu o mea faigaluega lautele, faʻapea foʻi ma le leai o se mafaufau, faʻasaina le mamanu ma le faʻatinoina o lenei fale e aunoa ma le faʻaaluina o tupe, ae o le a ou faia se fautuaga ogaoga iinei.Su'e se tama'i kamupani dot.com e mana'omia se fale autu.Totogi ia i latou ma saili se nofoaga mo le aufaigaluega a le taulaga i soʻo se fogafale lua e le o faʻaaogaina o fale i le taulaga.O lenei mea o le a aumaia ai talavou, lelei totogi faʻapolofesa i le taulaga, faʻateleina le pasese o faleoloa faʻatau oloa matou te umia, ma toe totogi i le fale fono a le aufono e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina.Ta'u atu i sui o lau aufono e fa'amalosia tagata faigaluega o le taulaga e fesoasoani ia i latou e fa'ateleina le gafatia o le fale e lagolago ai pisinisi fa'apitonu'u ma fanua fa'atau a kamupani ina ia olaola le taulaga.E leai se fa'alavelave moa po o fuamoa iinei.Ina ia mafai ona lagolagoina fale e pei o le New City Hall, e tatau i le aufaigaluega a le taulaga ma le aufono ona foia muamua faafitauli o Ashland o loʻo i ai nei, faʻaleleia atinaʻe, ma fesoasoani i kamupani i le atinaʻeina o aseta ma le mauaina o tupe.
Ashland-Ina ua uma ona tautua i aiga i le lotoifale mo le silia ma le 30 tausaga, na faamanatuina talu ai nei e Hanover ma King William Habitat for Humanity le suatiaina o le eleele…
Na faasilasila mai e le Pule o le Itumalo o John A. Budsky i le vaiaso talu ai, na tofia ai Todd E. Kilduff e avea ma Sui Pulenuu o le Itumalo ...
Fa'amatalaga a le Fa'atonu: O le tali a Del. Scott Wyatt o lo'o i ai nei na fa'aalia i le vaiaso talu ai, ma o le tali a le lu'i o Stan Scott na fa'aalia i le lomiga o lenei vaiaso.
O igoa e lua e tutusa ma Hanover County.O le tasi o Patrick Henry ae o le isi o Frank Hargrove.
BAILEY, Evelyn A., 81 tausaga, mai Mechanicsville, Virginia, na maliu filemu i le Aso Lua, Oketopa 19, 2021. A o leʻi maliu lana tane pele…
I le taimi tonu mo le taimi sili ona pisi o faatauga o le tausaga, o le Hannover Economic Development Department ma le Hannover Chamber of Commerce…


Taimi meli: Nov-08-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou