pou saogalemu uamea Fausia Faailoga

pou saogalemu uamea

O le loloto faʻapipiʻiina o le pusa e tatau ona fetaui ma manaʻoga mamanu, ma o le loloto faʻapipiʻi e tatau ona ausia manaʻoga nei:
1. Pe a tanumia le pusa i le eleele matutu poʻo le vai papaʻu, mo le eleele pito i lalo, o le loloto o le tanu e tatau ona 1.0-1.5 taimi le lautele i fafo o le pusa, ae le itiiti ifo i le 1.0m;mo le vaega pito i lalo e mafai ona pa'u e pei o le oneone ma le palapala, o le loloto o le tanumia e tutusa ma luga, ae e fautuaina e sui i le eleele e le mafai ona pa'u ia le itiiti ifo i le 0.5m i lalo ole pito o le paipa puipui, ma o le sui e tatau ona sili atu i le maualuga. le lautele ole paipa puipui ile 0.5-1.0m.
2. I totonu o le vai loloto ma le vaitafe malūlū eleele ma le mafiafia palapala palapala, o le pito pito i lalo o le paipa puipui e tatau ona alu loloto i totonu o le vaega e le mafai ona faʻafefe;afai e leai se vaega e le mafai ona pa'u, e tatau ona ulu atu i le 0.5-1.0m i totonu o le iliili tele ma le ma'a.
3. Mo vaitafe e afaina i le sasaina, o le pito pito i lalo o le paipa puipui e tatau ona ulufale ia le itiiti ifo i le 1.0m i lalo ole laina sasa.Mo vaitafe ua matua a'afia ile sasa, ole pito pito i lalo ole paipa puipui e tatau ona o'o i lalo ole 1.0m i lalo ole laina ole sasa.
4. I vaega o le eleele fa'aaisa taimi, o le pito pito i lalo o le paipa puipui e tatau ona ulu ia le itiiti ifo i le 0.5m i totonu o le eleele e le'i fa'aaisa i lalo ole laina fa'aaisa;I totonu o nofoaga malulu, o le pito pito i lalo o le paipa puipui e tatau ona ulu i totonu o le paʻu malulu e le itiiti ifo i le 0.5 m.0.5m.
5. I le eleele matutu poʻo le loloto o le vai e itiiti ifo i le 3m ma e leai se eleele vaivai i le pito i lalo o le motu, e mafai ona tanumia le pusa i se auala tatala, ma faʻatumu le palapala omea ile pito i lalo ma le siʻosiʻomaga. o le pusa e tatau ona faʻapipiʻi i luga o faʻasalalauga.
6. A o'o i lalo ifo o le 3m le tino o le pa'u, ma e le mafiafia le palapala ma le palapala vaivai i le pito i lalo o le motu, e mafai ona fa'aoga le auala e tanu ai;A goto le samala, o le tulaga o le vaalele, fa'asaga i luga ma le tulaga lelei o feso'ota'iga o le pusa e tatau ona matua fa'atonutonuina.
7. I totonu o vai e sili atu le loloto o le vai nai lo le 3m, o le pusa puipui e tatau ona fesoasoani i le tulaga galue ma le taʻiala taʻiala, ma e tatau ona faʻaogaina auala o le vibration, hammering, faʻafefe vai, ma isi.
8. O le pito i luga o le pusa e tatau ona 2m maualuga atu nai lo le fausiaina o le vai poʻo le vai o le eleele, ma le 0.5m maualuga atu nai lo le fausiaina o eleele, ma o lona maualuga e tatau lava ona fetaui ma manaoga mo le maualuga o le palapala palapala i totonu o le pu.
9. Mo le faʻapipiʻiina o le paipa puipui, o le faʻatagaina o le faʻaogaina o le pito i luga o le 50mm, ma le faʻatagaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le 1%.


Taimi meli: Feb-08-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou