Fa'aogaina o le koluma fa'aa'e hydraulic i malae va'alele

Talu ai o le malaevaalele o se nofoaga pisi tele o femalagaaiga, e mautinoa ai le alu ese ma le tulaueleele o vaalele eseese, ma o le a i ai foʻi kolosiga mo taʻavale e ulufale ma ulufafo i vaega eseese o le malaevaalele.O le mea lea, o koluma si'i hydraulic e taua tele i le malaevaalele.E mafai e le tagata fa'afoe ona pulea le si'itia e ala i le eletise, fa'atonu mamao po'o le swiping card, lea e mafai ona puipuia lelei ai le ulufale mai o ta'avale mai fafo ma le fa'alavelaveina o ta'avale fa'asolitulafono.E masani lava, o le koluma si'i hydraulic o lo'o i se tulaga maualuga, lea e fa'atapulaaina ai le ulufale ma le alu ese o ta'avale.I tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo faʻalavelave faʻapitoa (e pei o le afi, fesoasoani muamua, asiasiga a taʻitaʻi, ma isi), e mafai ona vave tuʻu i lalo le poloka o le auala e faafaigofie ai le uia o taavale.I aso nei, RICJ Electromechanical o le a faʻamatalaina le koluma siʻitia ma lalo mo oe.Vaega.
1. Vaega o le tino fa'aputu: O le vaega o le tino o le fa'aputuga o le koluma si'i eletise e masani lava ona faia i le sila A3 po'o le uamea.A3 uʻamea e faʻafefe i le maualuga o le vevela, ma ua faʻamaʻi le sila, faʻamaʻi oneone, ma matt.

2. atigi fausaga: O le atigi fausaga o le koluma si'isi'i hydraulic fa'aaogaina se fa'amea u'amea fausaga ipu u'amea, ma o lona pito i fafo e masani ona togafitia i le anti-rust treatment ma ei ai se laina laina.

3. Fa'avaa si'i totonu: O le fa'avaa si'i totonu o le koluma si'isi'i hydraulic e mafai ona fa'agasolo lelei le koluma i le taimi o le si'itia.

4. O le pito i luga ma le pito i lalo o le paʻu o le tasi vaega e mafai ona faʻamautinoa o loʻo i ai i le faiga le lelei o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, lea e faʻaleleia atili ai le malosi o le faʻafefe o le koluma siʻi eletise.
O le taʻiala o le faʻaogaina o le koluma siʻi eletise e faigofie ona malamalama, o le faʻatinoga e mautu ma faʻatuatuaina, ma e faigofie ona faʻaogaina i aso uma.O se tasi lea o faʻamaoniga malosi mo le puipuiga o le ea o le malaevaalele.


Taimi meli: Feb-17-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou